Outburst Festival 2017

13 mei 2017 - Willemeen Arnhem

Outburst Festival 2017

OUTBURST FESTIVAL, een uitbarsting van punkrock! Een dag vol oude bekenden, jonge honden, Nederlandse en buitenlandse bands. Dat is OUTBURST! Op 13 mei vindt de eerste editie plaats in het oosten van Nederland, in WILLEMEEN te Arnhem.

Punks van het eerste uur zijn erbij: THE VIBRATORS (UK). Zonder deze legendarische band zou Stiff Little Fingers geen bandnaam hebben en had het tweede album van The Exploited geen Troops of Tomorrow geheten! Zing mee met Automatic Lover en Pogo Dancing tijdens deze exclusieve show.

Het Duitse antwoord op Peter Pan Speedrock en Zeke: V8 WANKERS (DE). Groot in hun thuisland, upcoming in Nederland. Hun mix van klassieke hardRock met punk en rockabilly spreekt Rocker, Punk en V8 chauffeurs aan!

Natuurlijk mag punkrock uit van Nederlandse bodem niet ontbreken: GROLSCHBUSTERS. Met hun aanstekelijke mix van old skool punkrock en folkpunk zetten ze al sinds 1989 zalen op hun kop. Je hebt ze vast gezien als support van onder andere The Real McKenzies, Bad Religion, UK Subs of Bloodhound Gang.

Outburst heeft ook aandacht voor de lokale arnhemse helden: OUDE JEUGD, een ouderwetse mix van punk en ska en bovendien Nederlandstalig.

Eveneens uit Engeland afkomstig en een kampioen uit de DIY punk scene: WONK UNIT (UK). Deze eigenzinnige en politiekactieve band zal menigeen verrassen.

OUTBURST FESTIVAL, Punk’s alive and kicking!

Outburst Events 2020 ©